Rygtet har floreret længe, og nu er det altså officielt. HBO har netop bekræftet, at Game of Thrones vil slutte efter seriens ottende sæson.

Nyheden blev offentliggjort efter HBO afholdte en pressekonference ved 2016 Television Critics Association’s Summer Press Tour, der blev afholdt i går.

Direktøren for netværkets programmer, Casey Bloys, lagde ikke skjul på, at han ville give lov til at lave endnu flere sæsoner, men showets hovedforfattere er ikke interesserede.

“Ja, jeg tror [hovedforfatterne, D.B Weiss og David Benioff] har en meget specifik plan omkring antallet af sæsoner, de vil lave. Hvis jeg kunne få dem til at lave flere, ville jeg tage 10 sæsoner, men vi vil gerne følge dem i forhold til, hvad de kan, og hvad der er den bedste version af serien.”

Sæson syv har premiere i sommeren 2017 og vil i stedet for 10 episoder denne gang kun bestå af syv episoder. Weiss og Benioff har tidligere udtalt, at serien vil bestå af i alt 75 episoder, så det betyder, at sæson otte højst sandsynligt vil være otte episoder lang.

Alle episoder af Game of Thrones kan ses på HBO Nordic.

LÆS OGSÅ:
'Beverly Hills 90210' vender tilbage - med det originale cast