Jon Favreau skal instruere ny sci-fi komedieserie fra ‘Family Guy’-skaberen Seth MacFarlane.

Iron Man-instruktøren, der tidligere på året havde stor succes med The Jungle Book, har sagt ja til at instruere den første episode af Orville – en kommende serie fra Seth MacFarlane. Det bekræfter Fox.

Jon Favreau vil udover at instruere seriens første afsnit også være tilknyttet projektet som executive producer sammen med MacFarlane.  Favreau har tidligere instrueret på About A Boy, The Office og Revolution.

Det er efterhånden et stykke tid siden, at MacFarlane har lavet tv. Sidst var det en genoplivning af dokumentarserien Cosmos: A Spacetime Odyssey med astrofysiker Neil deGrasse Tyson som vært.

MacFarlane står desuden bag Fox-serien Family Guy og American Dad! og har senest skrevet og instrueret biograffilmen Ted 2MacFarlane skal selv spille med i serien som kaptajnen Ed. Adrianna Palicki spiller Kelly, hans ekskone og for nyligt udnævnte førsteofficer. Castet inkluderer også Scott Grimes, Peter Macon og J Lee.

MacFarlane er en stor Star Trek-fan, så det er højst tænkeligt, at serien vil være meget inspireret af det univers, og eftersom han de sidste 17 år har været særdeles god til at tjene penge for Fox, så kan vi godt forvente, at der er kastet en del penge i projektet.

LÆS OGSÅ:
'Family Guy'-skaberen Seth MacFarlane er tilbage med en ny sci-fi-serie

Serien har fået ja til at indspille 13 episoder dette forår og begynder produktionen til januar.