Nu er der ikke længe til at ‘Twin Peaks‘ vender tilbage til din skærm. Her er det, vi ved om 3. sæson af den klassiske kultserie.

Twin Peaks tog TV-verdenen med storm, da den gik på skærmen tidligt i 90’erne. Nu er 3. sæson lige rundt om hjørnet, og her er hvad vi har kunnet grave frem om de nye episoder.

Der har længe været spekulationer vedrørende 3. sæson af Twin Peaks, og produktionen er også blevet sat på hold flere gange. Det er dog nu blevet bekræftet, at David Lynch og Mark Frosts kærlighedsbarn kommer til TV-skærmen igen. Der er ikke fastlagt nogen dato endnu, men ifølge Showtime er serien planlagt til at have præmiere i 2. kvartal af 2017, altså i april, maj eller juni måned næste år

I den originale serie er FBI-agenten Dale Cooper taget til Twin Peaks, for at undersøge mordet på Laura Palmer. Rygterne siger at 3. sæson ikke kommer til at være et reboot, men en fortsættelse af historien, der bygger på Mark Frosts bog, The Secret History of Twin Peaks. I denne bog har FBI fået tilgang til flere informationer om Twin Peaks, og en anden agent bliver sendt til byen for at undersøge det nye materiale.

LÆS OGSÅ:
10 gamle serier du virkelig bør se

Twin Peaks har haft kult-status, siden den rullede over skærmen for 25 år siden. Det gør også at mange af karakterne i serien er sagnomspundne i sig selv. Den originale special agent Dale Cooper, spillet af Kyle MacLachlan, er bekræftet tilbage på skærmen. 36 andre originale skuespillere fra de to første sæsoner kommer også tilbage i 2017. I forhold til Twin Peaks enorme kultstatus, sammen med David Lynch særegne stil, kan man kun forestille sig at Twin Peaks bliver en stor TV-begivenhed næste år.

Den kommende sæson har endnu ikke fået en officiel trailer, men Showtime har dog udgivet en række små teasere. Se en af dem nedenfor: