Family Guy-skaberen Seth MacFarlane vender tilbage. Til efteråret er der nemlig premiere på den nye tv-serie The Orville

Du kender ham utvivlsomt som hjernen bag de populære animationsserier Family Guy og American Dad!. Eller også har du fået set de populære spillefilm Ted og Ted 2 om den talende bjørn og hans thunder buddy spillet af Mark Wahlberg. Og så har du forhåbentlig også fået set Cosmos: A Spacetime Odyssey på Netflix, som han var med til genoplive i 2012 og som resulterede i en storslået dokumentarserie.

Nu er den Emmy-vindende executive producer Seth MacFarlane tilbage på tv med den nye serie The Orville, som blandt andet er instrueret af Jon Favreau (Iron Man). Serien finder sted 400 år ude i fremtiden og følger holdet ombord på U.S.S. Orville. Holdet, der består af både mennesker og aliens, løber ind i vilde eventyr og farer i deres rejse gennem det ydre rum. Men det er ikke det eneste, de skal håndtere. De skal nemlig også klare alle de udfordringer, der hører med til at omgås sine kollegaer på arbejdspladsen – også selvom nogle af de kollegaer er fra andre planeter.

Ed Mercer (MacFarlane) er for nyligt blevet skilt fra sin kone og har nu fået den unikke mulighed at være kaptajn på U.S.S. Orville. Men lykken er kort, for Mercer finder hurtigt ud af, at ekskonen Kelly Grayson (Adrianne Palicki) også har fået et job ombord på samme skib.

Serien skulle eftersigende være enormt detaljeret, og hvis man kender lidt til MacFarlanes måde at arbejde på, så kan vi godt forvente en serie, der skubber en anelse til det, vi ellers plejer at se på tv. Og hvis vi skal bedømme ud fra traileren, så bliver det en kæmpe omgang Family Guy møder Star Trek. Ikke ligefrem den værste kombination, hva’?

En premieredato er endnu ikke blevet offentliggjort, men Fox har dog bekræftet, at serien vil være en del af efterårets serier på amerikansk tv. Vi må håbe, at en af de store streamingtjenester herhjemme har planer om at opkøbe serien.

Se traileren til The Orville nedenfor: