Now Reading
Skaberne bag ‘Game of Thrones’ skriver millionkontrakt med Netflix

Skaberne bag ‘Game of Thrones’ skriver millionkontrakt med Netflix

Bye bye, HBO. David Benioff og D.B. Weiss rykker til Netflix for at lave film og serier.

Skaberne bag megahittet Game of Thrones har skrevet under på en flerårig millionkontrakt med Netflix. Det skriver Variety.

Den tidligere HBO-duo skal skrive, producere og instruere nye serier og film produceret eksklusivt til Netflix.

”Vi er glade for at byde mesterfortællere David Benioff og Dan Weiss velkommen til Netflix,” siger Ted Sarandos, chief content officer, i en officiel udtalelse. ”De er en kreativ force og har glæder publikum med deres episke historiefortælling. Vi kan ikke vente med at se, hvad deres fantasi vil byde vores medlemmer.”

”Vi har haft et smukt samarbejde med HBO i mere end et årti, og vi er taknemmelige til alle for altid at få os til at føle os hjemme,” siger David Benioff og D.B. Weiss. ”I løbet af de sidste par måneder har vi brugt mange timer på at tale med Cindy Holland og Peter Friedlander og med Ted Sarandos og Scott Stuber. Vi huske de samme billeder fra de samme film fra 80’erne. Vi elsker de samme bøger. Vi er interesseret i de samme muligheder inden for historiefortælling. Netflix har bygget noget forbløffende, og vi er beæret over, at de har inviteret os til at slutte os til dem. ”

See Also

Tidligere på foråret blev det offentliggjort, at Weiss og Benioff også skal skrive og instruere den kommende Star Wars-film.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Scroll To Top