Den nye trailer til det kommende historiske drama Darkest Hour med Gary Oldman i hovedrollen som Winston Churchill er netop blevet udgivet.

Da det første billede fra Darkest Hour sidste år blev udgivet, troede vi næsten, det var løgn. Gary Oldman var så godt som uigenkendelig i rollen som Winston Churchill, og nu får vi endelig første kig på Joe Wrights seneste film.

Darkest Hour er historien om begivenhederne, der fandt sted under 2. Verdenskrig, hvor Winston Churchill, få dage efter at være blevet premiereminister i England, må klare sig igennem en række turbulente og svære situationer. Han skal blandt andet gennemgå fredsforhandlinger med Nazityskland og stå fast i sit forsøg på at kæmpe for nationens idealer, muligheder og frihed. Filmen er i den grad fortællingen om Churchills mørkeste og absolut sværeste tid som premiereminister.

Udover Gary Oldman spiller Kristin Scott Thomas, Lily James, Stephen Dillane, Ronald Pickup og Ben Mendelsohn også med i filmen, der er instrueret af Joe Wright (Anna Karenina, 2012).

Filmen har premiere i de amerikanske biografer den 22. november. Det er endnu ikke sikkert, hvornår filmen får premiere herhjemme.

Se traileren til ‘Darkest Hour’ nedenfor:

LÆS OGSÅ:
Se Gary Oldman i rollen som Winston Churchill