HBO har udgivet en trailer til den kommende serie Room 104. Kan historier fra et amerikansk motelværelse hitte?

De to Duplass brødre, Mark og Jay Duplass, har gået sammen med HBO om et spændende nyt projekt. En serie med 12 episoder. Filmet i ét enkelt, helt typisk amerikansk motelværelse. Et rum præget af gæsters trivielle hverdag. I medgang og modgang.  Duplass brødrene åbner døren og inviterer dig med til en lovende ny tv-serie.

Serien bliver et spændende, friskt pust til de seere, der ikke vil tvinges til at følge med i lange sæsoner med hundredevis af episoder. Hver episode i Room 104 kommer til at handle om et nyt sæt af gæster, der overnatter på motellet. Og det ser ikke ud til at blive kedeligt. Serien skal skiftevis fra episode til episode ændre genre, og bag de lukkede døre i Room 104 kan der lige pludselig udspille sig alt fra drama til komedie, eller måske bliver det hele til en uhyggelig gyser.

De to Duplass brødre har også hentet erfarne skuespillere som James Van Der Beek, som blandt andet er kendt for rollen i Dawson Creek, og Phillip Baker Hall, der har medvirket i utallige film som Bruce Almighty, The Insider og 50/50. De 12 episoder er skiftevis blevet instrueret af 11 forskellige film- og tv-instruktører. Blandt andre er Ross Partridge, som har været medvirket i storsuccesen Stranger Things og instrueret en del episoder.

LÆS OGSÅ:
Aaron Paul skal spille med i ny sæson af 'Westworld'

Serien har premiere på HBO Nordic den 29. juli 2017.

Se traileren til Room 104 nedenfor:

https://www.youtube.com/watch?v=OHvgGkXHLYA