Now Reading
TV 2 ZULU klar med ny ungdomsserie: ‘Perfekte steder’

TV 2 ZULU klar med ny ungdomsserie: ‘Perfekte steder’

Mikael Wulff har skrevet og instrueret en ny ungdomsserie til TV 2 ZULU, som vi glæder os ret meget til at se. Perfekte steder har premiere i næste måned.

Har du også SKAM-abstinenser? Og lever Herrens Veje ikke helt op til dit behov? Så har TV 2 ZULU måske noget, du kan bruge til noget. I oktober får den nye serie Perfekte steder nemlig premiere.

Serien er skabt af komiker og tv-værten Mikael Wulff, der beviser, at han bestemt også kan gøre sig som manuskriptforfatter og instruktør. Serien har Gustav Giese og Sara Hjort Ditlevsen på rollelisten som Tobias og Rose, der begge er i midten af 20’erne. Tobias er nyuddannet jurist og har seriøse og særdeles ambitiøse planer for sit liv. Derudover har han både fast kæreste og en familie, der ikke holder igen med at sige sin mening. Rose derimod er single og lever noget af et dagdrømmerliv ved sin af sit job i Magasin. Da de to unge mennesker helt tilfældigt møder hinanden på en gade i København, opstår der magi fra første øjeblik.

Serien er historien om en stormende forelskelse, om lidenskab og om at sætte alt på ét bræt.

“Efter mange år med komik ønskede jeg at lave en fortælling, der har en helt anden stemning. ‘Perfekte Steder’ er en romantisk, intim kærlighedshistorie, der skildrer en usandsynlig, men alligevel uundgåelig forelskelse, sådan som jeg drømmer om, at en forelskelse er, når det er sommer, og man er midt i 20’erne. Hvis man ikke føler noget, når man ser denne serie, er man blevet ældgammel og har mistet livsgnisten. Så enkelt er det,” siger Mikael Wulff om serien.

Udover Giese og Ditlevsen medvirker også Olivia Joof, Louise Skov, Sofie-Marie Jeppesen, Elias Munk, Aske Bank, Alexander Clement og Ali Sivandi.

Perfekte Steder består af i alt 8 afsnit á 25 minutter. Serien får premiere på ZULU og TV 2 Play tirsdag den 10. oktober.

See Also

Se traileren til serien nedenfor:

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Scroll To Top