• Rita Ora udgiver sit nye album

Den britiske sangerinde er tilbage med sit seneste album, Phoenix, med features fra blandt andre Cardi B, Charli XCX, Liam Payne, Bebe Recha og mange andre. Som så mange andre har vi ikke lige fået lyttet til det endnu, men vi er stadig meget begejstrede for hendes Anywhere-single, der blandt andet er at finde på det nye album.

 

• Teaser-traileren til ‘The Lion King’ slår rekorder

Hvis du ikke nåede at se traileren, da den udkom, så er du formentlig en af de få. Premieren på den nye teaser-trailer til live-action-versionen af The Lion King landede nemlig på nettet fredag, og slog rekorder en masse i løbet af kun 24 timer.  Intet mindre end 224 millioner views kunne gøre det, og det betyder, at klippet officielt er den anden mest sete trailer – nogensinde. På førstepladsen ligger Avengers: Infinity War med 238 millioner views.

 

• Tekashi 6ix9ine står til 32 års fængselsstraf

Det er, hvad der sker, når man er pædofil og bandemedlem. Tekashi 6ix9ine, hvis borgerlige navn er Daniel Hernandez, står til mellem 32 år og livstid i fængsel. Og det har – måske ikke så overraskende – fået Soundcloud-rapperens pladeselskab til at holde igen med udgivelsen af albummet Dummy Boy. Albummets trackliste blev offentliggjort i sidste uge og inkluderede besøg fra både Kanye West og Nicki Minaj. Den 18. november blev Tekashi anholdt i New York.

LÆS OGSÅ:
A Meat Lover’s Paradise

 

• Ny Miley Cyrus musik?

Rygterne om en ny Cyrus-single florerer på nettet, og den tidligere Disney-stjerne skulle eftersigende have en Mark Ronson-produceret single lige om hjørnet. Vi venter i spænding.

 

• Keanu Reeves får rolle i ny ‘Toy Story’-film

Woody og Buzz får en ny ven i form af Keanu Reeves. Skuespilleren har nemlig en rolle i den kommende Toy Story 4 sammen med Tim Allen. Det kunne Allen afsløre hos et besøg hos Jimmy Fallon. Selvom dem af os, der lever på IMdB godt vidste det i forvejen. Det er lidt noget nyt for den gode Keanu Reeves. Det er nemlig første gang, at skuespilleren skal lægge stemme til en animeret featurefilm.

 

• Iggy Azalea skriver ny millionkontrakt med Empire

Den australske rapper og sangerinde Iggy Azalea har skrevet ny pladekontrakt med pladeselskabet Empire. Kontrakten lyder på $2.7 millioner dollars, og så må vi håbe, at det kan give rapperen chancen for at tage kontrol over sin musikalske karriere, der de seneste par år ikke er gået helt efter planen. Azalea siger dermed farvel til Island Records.