Så er det nu. Roskilde Festival har fået pakket sammen fra 2018 og er nu klar til at løfte sløret for kunstnerne til musikplakaten 2019.

Der er blevet offentliggjort 12 navne, som blandt andet indebærer den amerikanske rapper Travis Scott som hovednavn inklusiv dato.

Dagens offentliggørelse:

Travis Scott (US) – 4. juli
Scarlet Pleasure (DK)
Testament (US) – 4. juli
Alma (FI)
Blawan (UK) – 4. juli
Ghetto Kumbé (CO)
Full of Hell & The Body (US)
Julia Holter (US)
Nicola Cruz (EC)
Parquet Courts (US)
Rival Consoles (UK)
Tirzah (UK)

Travis Scott har igennem det sidste år sat sit præg på musikscenen med blandt andet det meget anmelderroste album Astroworld. Han repræsenterer på mange måder en helt ny generation af hiphop, som Orange scene for første gang kaster sig ud i. Hans koncerter er kendt for et vanvittigt højt energiniveau med moshpits for alle pengene. Det går ned den 4. juli.

Vi byder også Scarlet Pleasure velkommen tilbage efter deres debut på Orange scene i 2016.

 

Roskilde Festival har dog ikke glemt rocken, og tilbyder også lidt af hvert i form af Testament og Full of Hell & The Body. For popgenren har vi Tirzah og Alma, og til den elektroniske scene Apollo kommer vi nok til at se Rival Consoles og Blawan. 

LÆS OGSÅ:
'Astroworld' er et hit: Travis Scott scorer førsteplads på Billboard-listen:

 

Roskilde Festival anno 2019 foregår den 29. juni-6. juli. I alt 180 navne kommer til at pryde plakaten. Billetsalget starter 30. oktober.